Marie Hertz, Culina.H
Marie Hertz, Culina.H

Alle taler om flere grøntsager, mere korn og flere bælgfrugter i køkkenerne. Men hvordan får man det faktisk til at ske - og får en forretning ud af det?

Planter og business på menuen sætter fokus på, hvad vi kan lære af spisesteder, der arbejder med det grønne - og kan vi tage lidt med hjem og bruge i egen forretning?

Den 16. maj inviterer Madens Folkemøde restauratører og spisesteder til et morgenmøde med smag, snak, business og erfaringsudveksling om, hvordan vi arbejder med det grønne i vores køkkener.

Det er gratis at deltage.

Arrangementet afholdes fredag den 16. maj i Czarens Hus, Langgade 2 i Nykøbing Falster. Værter er Pelle Øby Andersen og Katja Seerup Clausen fra Food Organisation of Denmark

Esben Grundtvig, Rødder
Esben Grundtvig, Rødder

PROGRAM

09.00 – 09.30
Netværksmorgenmad - Spis en grøn morgenmadstallerken lavet af Esben Grundtvig og mød dagens vært og gæster

09.30 – 10.00
Esben Grundtvig fortæller om en forretning drevet med et stærkt grønt køkken

10.00 – 10.30
Thomas Køster fortæller om at møde sine gæster med en grøn menu. Hvor er der medgang og hvor er det modgang?

10.30 – 11.00
Marie Hertz fortæller om at drive et spisested i provinsen med mange grøntsager. Marie serverer nogle af sine sæsonfavoritter undervejs

11.00
Tak for i dag

TILMELD JER HER
Thomas Køster Rabarbergården
Thomas Køster Rabarbergården

OPLÆGSHOLDERNE

Thomas Køster er kok og medejer af Rabarbergaarden, hvor han i 20 år har arbejdet med bæredygtige måltider i en market garden-restaurant. Det sidste år har han også
drevet restaurant på Frederiksborg Slot.

Marie Hertz har arbejdet som kok og madformidler i 15 år. Hun driver Culina.H, en madskole og butik på Frederiksberg. Tidligere stod hun bag Birkemosegaard Køkken og SLOW i Det Økologiske Inspirationshus. Hun underviser også på Hotel- og Restaurantskolen samt Suhrs Højskole. Læs mere her!

Esben Grundtvig er iværksætter og kogemand med passion for lokale, regenerative jordbrug. Han har drevet Rødder i Nordvest i København i 15 år med fokus på grøn og økologisk catering. Rødders Køkken fungerer som kantine-frokostordning i hverdagen og event space i weekenden, hvor sæsonens råvarer er i centrum. Læs mere her!