Madens Folkemøde samler hvert år Maddanmark - madprofessionelle, foodies og familier - til den vigtige samtale om, hvor Danmark skal hen som madland. Om det, der ligger på vores tallerkener, og de ressourcer, vi bruger på det.
I 2025 planlægger vi indtil videre fem scener, som egner sig til samtaleformater af alle slags:
- Hovedscenen: Madens Folkemødes egne store scene. Plads til alle emner og mange deltagere.
- Fratergården: En mindre scene egnet til vidensoplæg eller samtaler med op til 3 pax. Beliggende i en lille gårdhave på siden af Klosterkirken
- Den Cirkulære Scene: Fokus på det ressourceforbrug, som ligger rundt om maden (madspild, sidestrømme, emballage, energi mv.).
- Sundhedsscenen: Fokus på madens betydning for menneskers sundhed og trivsel.
- Klosterkirken: En særlig scene i det smukke kirkerum, som kan bruges til udvalgte samtaler og oplæg.
Desuden findes Køkkenscenen og Markedsscenen, som er primært dedikeret til madhåndværk, men også kan bruges til samtaler med fokus på råvarer, produkter og madlaving.
Der afsættes 30-45 minutter til hvert indslag, og der vil til alle scener være knyttet en scenekoordinator, som hjælper med ind- og udryk, lyd mv.