Morgendagens Madhåndværkere er vores bud på årets skoleprogram.

Alle os, som arbejder med mad ved, hvor skønt og meningsfyldt det er. At det giver mulighed for at arbejde med både hænder og hoved. At det er et fag, man kan bruge i alle aspekter af sit liv. At det åbner døre i hele verden. 

Det skal vi vise de unge på Lolland-Falster og Sydsjælland, når vi i forbindelse med Madens Folkemøde åbner dørene for ’Morgendagens Madhåndværkere’. Det sker 15. maj 2025 kl. 10.00-14.00 i Markedshallen i Nykøbing Falster

Her byder vi skoleklasser indenfor til fire timer med sceneindslag, stande og oplevelser – alt sammen noget, der skal vise den mangfoldighed af muligheder, der er for arbejde med mad.

Man kan f.eks. glæde sig til at høre en af Danmarks største madinfluencere, kokken Umut Sakarya, fortælle om sin vej ind i madens verden. Eller opleve Michael Museth, der er uddannet slagter, og er fast kok i TV2s Go' Morgen Danmark. 

Man kan også møde en række spændende uddannelsesinstitutioner - f.eks. Landbrugsskolen Sjælland, North Sea College og Gejst-uddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen i København.

KU FOOD byder ind til en 'Sansefyldt rejse ind i fremtidens madunivers?' med deres engagerede FOOD-studerende fra forskellige uddannelsesretninger, som alle brænder for at udvikle fremtidens fødevarer gennem forskning og innovation. Man kan også deltage i den sjove 5 Sanse-Quiz og teste sine smagsevner, eller tag en chance og drej på Challenge Lykkehjulet – måske venter der en spændende udfordring til smagsløgene?!

Efter eventet i Markedshallen kan man udforske Madens Folkemøde og tage del i fællesskabet omkring maden.

Tilmeld jer neden for, så udsendes et mere detaljeret program efter påske. 

Morgendagens Madhåndværkere er støttet af Landdistriktspuljen.

TILMELD KLASSE(R) HER
Mm, GLADE PIGER