Christian F. Puglisi er en ildsjæl inden for dansk gastronomi. Han står bag restauranterne Relæ, Manfreds, Bæst og Mirabelle på Nørrebro i København, og så har han startet Farm of Ideas med ambitionen om at skabe bedre sammenhæng mellem gastronomi og landbrug. Derudover er han foredragsholder, debattør og forfatter til en række bøger om gastronomi og bæredygtighed.
"Christian F. Puglisi har bevæget sig både først og længst på nogle af de væsentligste dagsordener på madområdet de senere år. Så med Christian får vi et bestyrelsesmedlem, der både er iværksætter og et fyrtårn inden for dansk bæredygtig gastronomi, og som samtidig har stor indsigt i hvor mad-Danmark bevæger sig hen. Derfor er vi meget glade for, at Christian har takket ja til at indgå i bestyrelsen", siger Mette Touborg, formand for Foreningen Madens Folkemøde.
Christian F. Pugsli glæder sig til at blive en del af holdet bag hele Danmarks folkemøde om mad.
"Madens Folkemøde er inde i en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at bidrage til. Med sin stærke fundering på tværs af værdikæden og sin ambition om at sætte rammen for de vigtige samtaler om vores mad, er folkemødet et væsentligt samlingssted for Fødevaredanmark. Der er stort potentiale for at udvikle folkemødet og bringe gastronomi, landbrug og bæredygtighed i spil på nye og kreative måder. Derfor er jeg enormt glad for at blive en del af bestyrelsen for Foreningen Madens Folkemøde", siger Christian F. Puglisi.
De elleve medlemmer af bestyrelsen i Foreningen Madens Folkemøde tæller nogle af landets stærkeste stemmer i madbranchen som fx iværksætterne Claus Meyer og Kim Rahbek, der kommer fra henholdsvis Lolland og Falster.
Madens Folkemøde afholdes for anden gang den 24. og 25. september 2021. Folkemødet foregår i naturskønne omgivelser på Engestofte Gods på Lolland.