• Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab – KU FOOD
  • Teknologisk Institut, Fødevaresikkerhed og Kvalitet

Fremtidens græs- og svampeproteiner vil give os bæredygtigt mad

  • Fredag 13.00
  • Den Cirkulære Scene
  • Debat & samtale
  • Fremtidens Fødevarer
  • Innovation

For at sikre en bæredygtig fødevareforsyning er det afgørende at producere ingredienser fra nye plantebaserede kilder.
Forskere og ingrediensvirksomheder har løsninger til sådanne nye ingredienser. Men hvad mener forbrugerne? Kan vi spise græs? Og hvad er svampeproteiner?

Kom og hør ekspertindsigt på hvad disse løsninger er, og hvordan fremtiden for mad kan se ud. Sammen med publikum vil vi afdække forhindringerne, fremhæve fordelene og undersøge, hvordan disse nye ingredienser kan drive overgangen til en mere bæredygtig mad-æra.

Få smagsprøver på vores bud på fødevarer med fremtidens ingredienser og vær med til at debattere og bygge bro mellem forbruger, forsker og industri for at forme fremtidens fødevarer.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 13.00 Den Cirkulære Scene

Arrangøren

Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab – KU FOOD

Website

Teknologisk Institut, Fødevaresikkerhed og Kvalitet