• Gejst
  • Hotel- og Restaurantskolen

Smag og sensorik som løftestang i den grønne omstilling

  • Fredag 10.15 – 10.40
  • Køkkenscenen
  • Madhåndværk
  • Gastronomi
  • Grøn mad

De fleste er eneste om, at vi går en fremtid i møde med mindre kød og mere grønt og bælgfrugter på tallerkenen.
Men ingen gider gnave i kedelig råkost og udkogt broccoli, smag er altid driveren!
Hvis vi ved, hvad hjernen vil have, kan vi give det på en alternativ måde.

Ved at bruge sensorisk viden om, hvordan hjernen skaber smagsoplevelser, kan vi smagsdesigne retter og tilberedninger af grøntsager, så hjernen ikke savner kødet. Det er opskriften på vellykket grøn mad!

Kom og hør om hvordan, og få en rusker i smagsløgene når Rasmus Bredahl, som er en del af Gejst teamet på Hotel og Restaurant skolen i Valby, holder sansebar med smagsprøver.

Smag og sensorik som løftestang i den grønne omstilling er en del af Gejst på Madens Folkemøde

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
16. MAJ
Kl. 10.15 – 10.40 Køkkenscenen

Arrangøren

Gejst

Website

Hotel- og Restaurantskolen

Website