• 2030beyond

Smag på fremtidens bæredygtige mad med elever fra FGU Amager og FGU Ringsted

  • Lørdag 10.00 – 12.30
  • Hollands Gaard
  • Andre oplevelser
  • Bæredygtighed
  • Madhåndværk

Kom forbi mellem kl. 10.00 - 12.30 og smag på bæredygtighed - med inspiration fra Kenya.

Elever fra FGU Midt- og Østsjælland og FGU Hovedstaden laver smagsprøver, der viser, hvordan vi kan skabe en mere bæredygtig madkultur gennem bevidste valg af råvarer.

Som en del af GLOBUS-puljen har eleverne været i Kenya, hvor de har hentet inspiration til at arbejde med lokale råvarer, mindske madspild og øge madens ernæringsværdi. Smagsprøverne demonstrerer, hvordan vi kan udnytte hele råvaren, vælge de mest bæredygtige ingredienser og minimere klimaaftrykket – med fokus på løsninger, der kan inspirere til en grønnere fremtid.

Arrangeret af: 2030beyond, nOmy Group, FGU Midt- og Østsjælland, FGU Hovedstaden og GLOBUS-puljen.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
17. MAJ
Kl. 10.00 – 12.30 Hollands Gaard

Arrangøren

2030beyond

Website