- 2030beyond
Smag på fremtidens bæredygtige mad med Baunehøj Efterskole
- Torsdag 15.30 – 18.00
- Hollands Gaard
- Andre oplevelser
- Bæredygtighed
- Madhåndværk
Drop ind mellem 15.30 og 18.00 og oplev hvordan elever fra Baunehøj Efterskole sætter bæredygtighed på menuen, gennem bevidste valg af råvarer i vores madlavning.
Eleverne disker op med smagsprøver der viser, hvordan vi kan forbruge lokalt, udnytte hele råvaren, vælge de mest ernæringsrige ingredienser og minimere madens klimaaftryk.
Gennem en kombination af kreativitet, gastronomisk håndværk og viden om bæredygtige fødevaresystemer formidler eleverne konkrete løsninger, der kan inspirere til en grønnere fremtid – én bid ad gangen.
Arrangeret af: 2030beyond, nOmy Group, Baunehøj Efterskole og OpEn - Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje.