• Mejeriforeningen

Er sundhed en del af fremtidens bæredygtige fødevarer?

  • Fredag 11.00
  • Sundhedsscenen
  • Debat & samtale
  • Bæredygtighed
  • Sundhed

Hvordan ser fremtidens fødevarer ud, når vi både skal tage hensyn til bæredygtighed og danskernes sundhed? Kan vi ændre vores madvaner i en grønnere retning uden at gå på kompromis med ernæringshensyn? Og hvilken rolle spiller mejeriprodukter, i forsøget på at få folkesundheden tilbage på rette kurs? Kan mejeriprodukter få de grønne måltider til at glide nemmere ned?

Alt dette vil et panel med førende eksperter indenfor fremtidens fødevarer, bæredygtighed, ernæring og sundhed gøre os klogere på til Mejeriforeningens debat på Madens Folkemøde fredag den 31. maj kl. 11 på Sundhedsscenen.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
31. MAJ
Kl. 11.00 Sundhedsscenen

Arrangøren

Mejeriforeningen

Website