- Madens Folkemøde
- Karen-Elisabeth Gadtoft
- LIDL Danmark
Sundhed på frost?
- Lørdag 12.00
- Sundhedsscenen
- Madhåndværk
- Grøn mad
- Sundhed
Alle er enige om, at det er sundt at spise frugt og grøntsager. Og langt de fleste danskere vil også gerne spise mere grønt. Men hvorfor sker det så ikke?
En af forklaringerne er, at tiden til at lave mad i hverdagen er kort. Og så kan det synes uoverskueligt at gå i gang med at rense, skrælle og tilberede friske grøntsager.
Men hvad nu hvis man spiste flere frosne grøntsager i stedet. Det er i hvert fald nemmere. Men er det lige så sundt? Og smager det lige så godt? Og hvad med bæredygtigheden?
Vi tager samtalen om danskernes forbrug af frost-grønt, og giver vores bud på, hvordan man bedst muligt laver sund og velsmagende mad af frosne grøntsager.
Under samtalen vil der blive tilberedt og uddelt smagsprøver på lækre hverdagsretter tilberedt af Karen-Elisabeth Gadtoft, som er forfatter til kogebogen 'Luksus på budget' og tidligere vinder af DR1 Maddysten.