• Madens Folkemøde

Buk på bordet

  • Lørdag 15.00
  • Folkemødescenen
  • Madhåndværk
  • Bæredygtighed
  • Gastronomi
  • Vild mad og natur

Mikkel Bloch Westh og Magnus Rasmussen fra Danmarks Jægerforbunds formidlingsafdeling ”Bliv Naturligvis” byder på smagsprøver på friskskudt råbuk, mens de fortæller om bearbejdning og tilberedning af hjortevildt.

De forlægger, parterer og tilbereder en hul buk på stedet. Hvis alt går vel, bliver det en lokal buk nedlagt af Gordon P. Henriksen og grillet over bål i en glace af lokal honning og lokal øl fra Krenkerup Bryggeri.

Midt i forlægningen og madlavningen indtager Claus Meyer og Gordon P. Henriksen scenen til en samtale om vildt som råvare.

Claus har om nogen været fortaler for lokale sæsonbetonede råvarer af højeste kvalitet hele sit liv og har netop fået jagttegn sidste år. Dermed har han nu mulighed for selv at levere vildt til sit eget køkken.

På scenen vil Gordon og Claus dykke ned i de mange facetter af vildt som råvare - både for selvforsynende jægere og almindelige forbrugere, der er nysgerrige på de muligheder, vildtforhandlere i Danmark tilbyder.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
1. JUNI
Kl. 15.00 Folkemødescenen

Arrangøren

Madens Folkemøde