• Københavns Universitet - KU FOOD

Tangs rolle i fremtidens mad

  • Fredag 10.00
  • Det Grønne Køkken
  • Debat & samtale
  • Bæredygtighed
  • Forskning
  • Grøn mad
  • Innovation

Kom og hør forskernes nyeste viden om tang og få indblik i, hvordan tang ikke kun kan blive et centralt element i vores kost, men også spille en nøglerolle i løsningen på nutidens miljøudfordringer.

I debatten vil vi belyse tangs potentiale som en bæredygtig og ernæringsrig ingrediens i plantebaserede fødevarer, der kan bidrage betydeligt til bæredygtighed og gastronomisk innovation. Tang er en bæredygtig proteinkilde, rig på fibre, vitaminer, mineraler, og essentielle omega-fedtsyrer. Dens naturlige umami, der stammer fra aminosyrer, forstærker smagsoplevelsen og gør tang til en unik ingrediens i køkkenet.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
31. MAJ
Kl. 10.00 Det Grønne Køkken

Arrangøren

Københavns Universitet - KU FOOD