• Københavns Universitet - KU FOOD
  • DI BIO
  • Alliance for Biosolutions

Kan man spise en biosolution?

  • Fredag 11.00
  • Fremtidens Fødevarer (Loen)
  • Debat & samtale
  • Fremtidens Fødevarer
  • Innovation
  • Iværksætteri

Biosolutions er en af Danmarks største erhvervsmæssige styrkepositioner – med en spritny kandidatuddannelse i Biosolutions på KU, en skov af innovative startups og SMV’er samt begyndelsen på Novonesis.

Men hvad er biosolutions egentligt – og kan man spise dem? Vi ser tilbage på årstusinders fermenteringsmetoder, zoomer helt ind planternes celler og åbner op for perspektiverne i den mikrobielle fremtid.

Kom med når vi diskuterer, hvad det betyder for vores fødevarer, at naturens egne løsninger ofte overgår vores vildeste fantasi.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
31. MAJ
Kl. 11.00 Fremtidens Fødevarer (Loen)

Arrangøren

Københavns Universitet - KU FOOD

DI BIO

Website

Alliance for Biosolutions

Website