• Københavns Universitet - KU FOOD
  • Professionshøjskolen Absalon

Hvordan smager grønne proteiner – og er de sunde?

  • Lørdag 13.00
  • Det Grønne Køkken
  • Debat & samtale
  • Forskning
  • Fremtidens Fødevarer
  • Grøn mad

Forskning spænder bredt indenfor plantebaserede fødevare og biokemi i jagten på ny og spændende viden, som - måske - kan vise sig banebrydende for udvikling af fremtidens grønne fødevarer med fokus på kvalitet, smag og næringsindhold.

Kom og hør oplæg om smag af grønne proteiner og proteinkvalitet i sammenligning med andre proteinkilder. Oplægget tager udgangspunkt i fælles forskningsprojekter mellem KU FOOD og Professionshøjskolen Absalon.

Der vil være forskellige smagsprøver undervejs i oplægget.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
1. JUNI
Kl. 13.00 Det Grønne Køkken

Arrangøren

Københavns Universitet - KU FOOD

Professionshøjskolen Absalon