- Københavns Universitet - KU FOOD
Forbrugernes accept af produkter fremstillet af sidestrømme og overskudsfødevarer
- Fredag 15.00
- Den Cirkulære Scene
- Debat & samtale
- Forskning
- Fremtidens Fødevarer
- Innovation
- Madspild
Hvordan står det til med forbrugernes accept af produkter fremstillet af sidestrømme og overskudsfødevarer?
Efter et kort oplæg om nye spændende produkter på markedet, vil et panel af dygtige forskere fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet udforske forbrugernes villighed til at omfavne upcyclede fødevarer. Panelet vil diskutere, hvordan innovative tilgange til fødevareproduktion, såsom at bruge auberginegranulat som erstatning for hakket kød, eller vindruer som naturligt sødemiddel, kan reducere madspild og fremme bæredygtige fødevarevalg. Sammen dykker de ned i, hvordan faktorer som interesse for at prøve nye fødevarer og økologiske produkter påvirker accepten af upcyclede fødevarer. Debatten undersøger kravene for at skabe en kultur, hvor bæredygtige valg bliver normen i vores fødevaresystemer.